16-05-17Haal de lente in uw wagen!

Af en toe zijn daar de eerste warme dagen en misschien zet u sinds lang terug uw airco aan? Ruikt het dan niet zo fris? Last van pollen of geïrriteerde luchtwegen?

Met het Forté Air Conditioner Treatment reinigen we alle luchtkanalen en de verdamper van uw wagen. Resultaat? Frisse en zuivere lucht, vrij van bacteriën, schimmels en sporen.
Laat de lente maar komen!

Toegegeven, de lente 2017 stelde tot nu toe nog niet zoveel voor. Af en toe zijn er enkele schuchtere warme dagen en dan zet u misschien na maanden terug uw airco aan?
Doet de binnenstromende lucht u vervolgens denken aan alles behalve de frisse lentelucht? Krijgt u last van pollen of geïrriteerde luchtwegen?

Twijfel niet langer en kies voor het Forté Air Conditioner Treatment! Daarmee reinigen we alle luchtkanalen en de verdamper van uw wagen. Resultaat? Opnieuw een frisse en zuivere lucht, vrij van bacteriën, schimmels en sporen.

Forté Air Conditioner Treatment reinigt álle luchtkanalen en de verdamper, met als resultaat frisse en zuivere lucht, vrij van bacteriën, schimmels en sporen. Doordat er weer schone lucht in het interieur wordt verspreidt, voorkomt u allergische reacties en voelt uw wagen opnieuw als nieuw aan!

 
Forté Air Conditioner Treatment biedt de volgende voordelen:

• Verwijdert schimmels en sporenelementen uit het airco- en ventilatiesysteem.

• Verfrist langdurig het hele interieur en zorgt voor een comfortabel en koel klimaat.

• Houdt de ramen vrij van condens in álle seizoenen.

• Verwijdert allergene stoffen die allergieën en astma kunnen veroorzaken.

• Onaangename geuren worden geneutraliseerd.

• Verhoogt de veiligheid door schone ramen en frisse lucht.

 

Forté Air Conditioner Treatment is verkrijgbaar in 2 geuren, Lemon en Apple. Forté adviseert om minimaal eenmaal per jaar het airconditioningsysteem te reinigen.


Te verkrijgen na afspraak.

 

bron: forte-benelux.com



Terug naar het overzicht